dijous, 29 de maig del 2014

COM SÓN ELS PEIXOS? I ALTRES ACTIVITATS

La classe dels estels i les estrelles estem fent el projecte dels PEIXOS. Per conèixer millor aquests animals vam poder examinar-los, tocar-los, girar-los a l'aula. D'aquesta manera vam poder veure les parts externes dels peixos. 

 Vam veure que els peixos tenen cua, aletes, brànquies, escates... Després vam obrir una orada i vam descobrir que els peixos tenen esquelet fet per espines. D'aquesta manera vam descobrir que els Peixos són animals VERTEBRATS.
 Però hi havia un intrús...  un pop volia fer-se passar per PEIX, però vam veure que els peixos no tenen potes ni tentacles. 

Per continuar aprenent vam veure un vídeo que explicava que els peixos no poden dormir perquè no poden tancar els ulls. Simplement, descansen i floten però han d'estar alerta. Hem observat els nostres ulls i les nostres parpelles amb una lupa per a veure com són els nostres ulls.

Vam treballar també que hi ha animals que no tenen esquelet. Alguns infants de la classe  van portar alguns invertebrats a la classe: un eriçó de mar, caragols i una cotxinilla. Aprofitant que teníem lupes...els hem vist de prop.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada